Anasayfa
Mesajlar
Hesabım
Chat'e Katıl
HABER
Güncel

Uyuşturucuya Af çıktı mı ?

Uyuşturucuya Af çıktı mı? Televizyonda haberlerde ve sosyal medya üzerindeki haber sitelerinde bu şekilde başlık atıldı. Merak ediyorum tacavüz uyuşturucu suçları neden bu kapsama girsin bu tip insanlar çıksa yine aynı şekilde girecek Corona yüzünden af çıkması ilginç değil mi ?

Güncel

Askerlerin Hafta sonu Çarşı izinleri iptal edildi mi

Askerlerin Hafta sonu Çarşı izinleri iptal edildi mi son haberlerde Corona virüsü önlemi almak için bir çok bölgede haftalık izinlerin bir müddet iptal edildiğini söylediler daha sonra bu izinler kullanılır mı ?

Güncel

Facebook reklamlarına Dikkat edin

Facebook reklamlarına Dikkat edin sanal dolandırıcı sahtekarlar son dönemde Facebook üzerinden kredi kartı aidatı iadeleri diye sponsorlu reklam yapıyor sonrasında bu algıyı oluşturup insanları arıyor ve dolandırıyorlar. Güvenilir gözükmesi içinde e devlet ve cumhurbaşkanlığı logolarını kullanıyor... Linklerine tıklamayın ve asılsız haberlere kanmayın Paylaşın ki herkes bilsin

Güncel

Köpek balığından son anda kurtuldular

Köpek balığından son anda kurtuldular Ailesi ile geziye giden iki çocuk deniz kenarında kayalıkların arasında denizi izlerken kayalıkların etrafında küçük balıkların dolu olduğunu görünce suya girdiler.

Güncel

TSK 2020 Yeni Silahları Devreye Sokuyor

TSK 2020 Yeni Silahları Devreye Sokuyor ! Son dönemde Türkiye suriye konusunda zor durumda bırakıldı.Dünya'da süper güç olarak bilinen ülkeler hiç ummadıkları durumlarla karşılaştı. Buna örnek olarak hızla gelişen güçlenen Pakistan , Katar , Kore gibi ülkeler dünya dengeleri içerisine girdi fakat hala Türkiyeyi eski Türkiye sana ülkeler son dönemdeki suriye siyasetinde Türkiye için her konuda geri adım attı.