Anasayfa
Mesajlar
Hesabım
Chat'e Katıl
HABER
Taraftar

Trabzonspor Galatasaray Trabzon taraftarı

Trabzonspor Galatasaray Trabzon taraftarı hakkında yorum yapacak olursam. Bir çok deplasman ve iç saha maçlarına gittim.  Futbol insanları yakınlaştıran ortak bir nokta olması gerekirken adeta uzaklaştıran hatta kavga ettiren bir unsur haline gelmiş. Her iki tarafıda tutmama rağmen iş için geldiğim Trabzon'da Galatasaray derbi maçına bilet aldım maçı izleyip gitmek istedim. Karadeniz halkı için olumsuz bir çok düşüncelere sahip olan insanlar resimde bayan görünüyor maç başından sonuna kadar bu bayanlara ne bir taciz ne bir söz nede bir ortanda yanlış hareket olmamak ile birlikte küfür bile edilmedi. Trabzonspor seyircisini kutluyorum. Bir çok kulüp bu taraftarı örnek almalı insanlar ailesi eşi sevgilisi ile maça gidemiyor bir çok yerde inşallah Trabzonspor gibi bir seyirciye sahip olurlar.

Taraftar

Yörükler Taraftar Grubu Derneği Alanyaspor

Alanyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Yörükler alanyasporun kale arkasındaki taraftar grubu olarak tribünde yerini almaktadır. Sosyal medya üzerinde besteleri sözleri resimleri ve videoları paylaşmak için web sitemize üye olun.

Taraftar

Şimşekler Taraftar Grubu Derneği Alanyaspor

Alanyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Alanyaspor kulübü taraftarları arasında yer alan şimşekler taraftar grubu takımları için yapmış olduğu besteleri sözleri sosyal medya facebook resimi sayfasından sizler için paylaşıyor sizlerde bu taraftar grubu dahilinde iseniz web sitemiz üzerinden resim video paylaşımı yapabilirsiniz.  

Taraftar

Alanyasporlular Taraftar Grubu Derneği Alanyaspor

Alanyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Alanyasporun adını taşıyan taraftar grubu adına genç tayfa diyor diğer iki taraftar grubu arasında yerini alan bu genç taraftar topluluğu ileride adından söz ettirecek gibi tribüne özel video ve resimleri web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

YALI Taraftar Grubu Derneği Göztepe

Göztepe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Göztepespor Futbol Kulübü izmirin önemli kulüpleri arasındadır Türkiyedeki en büyük taraftar grupları araında gösterilen Yalı taraftarları sizlerde resimleri besteleri sözleri ve videoları paylaşmak için web sitemize üye olun. Yalı taraftar grubu marşları ve büyük topluluğu ile gerek siyasi düşünceleri gerek tavırları ve deplasman kitlesi ile büyük beğeni toplamıştır ve bütün taraftar grupları arasında sempati kazanmıştır.

Taraftar

Asil Şahinler Taraftar Grubu Derneği Gaziantep FK

Gaziantep FK videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Türkiye taraftar grupları arasında yerini almayı hedefleyen asil şahinler takımlarını iç saha ve deplasmanda desteklemekten geri kalmıyor besteleri sözleri video ve resimleri ile sosyal medyada seslerini duyuran bu kitle büyük çıkış yakaladı sizlerde bu grubun üyesi iseniz video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Gazişehir Taraftar Grubu Derneği Gaziantep FK

Gaziantep FK videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Gaziantep futbol kulübü Gazişehir taraftarlar derneği Kulübün tek büyük taraftar kitlesine sahiptir.2020 sezonunda Süper ligin orta sıralarında mucadele eden takım Diğer taraftar grupları ile güçlenerek Süper ligde başarı elde edebilecek bir takım haline geldi. Sizlerde video ve resim paylaşmak için üye olun.

Taraftar

57 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Denizlispor

Denizlispor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Geçtiğimiz yıllarda Türk taraftar toplulukları arasında adından söz ettiren bir grup olan 57 gençlik yaşanan talihsiz olaydan sonra adını değiştirmiş ve 20 gençlik olarak Denizlispor taraftarı olarak tribünde yerini almıştır. Bu büyük taraftar kitlesi arasında sizlerde bulunuyorsanız resim video ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Yeşil Cephe Taraftar Grubu Derneği Denizlispor

Denizlispor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Denizlispor kulübü taraftarları arasında geniş kitleye sahip olan yeşil cephe Türkiyenin en büyük taraftar grupları arasında yer almaktadır. Yeşil cephe taraftarları besteleri sözleri video ve resimleri üye girişi yaparak ekleyebilirsiniz.

Taraftar

20 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Denizlispor

Denizlispor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Denizlispor taraftar grupları içerisindeki en büyük taraftar grubu 57 gençlik geçtiğimiz yıllarda talihsiz bir olay sonucu adını 20 gençlik olarak değiştirmişti. Bu büyük taraftar grubu geniş kitlesi ile kulübünde başarısı ile Türkiyede kendisinden söz ettirecek sizlerde bu taraftar grubuna üye iseniz mutlaka video ve resim paylaşmayı unutmayın.

Taraftar

Grup 1966 Taraftar Grubu Derneği Antalyaspor

Antalyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Antalyasporun taraftar gruplarından birisi olan Grup 1966 Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı " MARATON Tribününde yerini almaktadır.Taraftar video ve resimleri grup üyeleri tarafından üye girişi yaparak eklenebilir.  

Taraftar

07 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Antalyaspor

Antalyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Antalya spor kulübü en büyük taraftar kitlesi 07 Gençlik 1981 yılında tribünlerde yerini alan grubumuz, bu zaman zarfında her zaman iç sahada ve dış sahada takımımızın yanında olmuştur. Hayatında hiç görmediği, hiç maçını canlı izlemediği bir şehrin takımını tutmak kadar bilinçsiz ve nankörce bir düşünce tarzı olmadığını kabul eden herkesi, 07 Gençlik çatısı altında bir karşılık beklemeden, doğduğu, yaşadığı, doyduğu kentin takımını tutmanın onurunu yaşamaya davet ediyoruz.Sizlerde antalyaspor taraftarı iseniz video ve resimlerinizi paylaşmayı unutmayın.  

Taraftar

Bal Böcekleri Taraftar Grubu Derneği Gençlerbirliği

Gençlerbirliği videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Taraftar gruplarından biris tarafından bizlere isimi söylendi fakat sosyal medya üzerinde ne bir resim nede bir video bulamadık sizler eğer bu grup üyesi iseniz resim ve video paylaşımı yapmak için üye olun  

Taraftar

ALKARALAR Taraftar Grubu Derneği Gençlerbirliği

Gençlerbirliği videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Uzun yıllar süper lig deneyimi olan Kulübün tek Taraftar grubu ALKARALAR yıllar geçtikçe taraftar kitlesini genişletiyor ankaragücü taraftarlarının her zaman gölgesinde kalan bir kulüp olsada Türkiyenin her zaman en önde kulüplerinden birisi olan gençlerbirliği 2020 yılından sonra taraftar kitlesini daha fazla geliştirip ligde başarı elde edebilecek bir kulüp olma yolunda ilerliyor.Sizlerde gençlerbirliği taraftar iseniz video ve resim paylaşmayı unutmayın.

Taraftar

Paşalılar Taraftar Grubu Derneği Kasımpaşa

Kasımpaşa videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kasımpaşa futbol kulübü ve semt adını taşıyan grup kendisine paşalılar adını vermişler.Facebook sayfasındaki bilgilendirme : Paşalılar Taraftar Grubu" Kasımpaşaspor'umuzun sezon başında armamızın değişikliğe uğraması sonucu kulüp taraftar gruplarının kendilerini feshetmesinden sonra tribünlerin boş kalması nedeniyle gelen tüm deplasman klüpleri kendi sahalarında maç oynarcasına destek ve tezehürat yapması üzerine, kulübümüzün sahipsiz ve desteksiz kalmaması için kurulmuştur. Sizlerde bu grup üyesi iseniz video ve resim paylaşımı için üye olun.

Taraftar

Arma Altı Tayfa Taraftar Grubu Derneği Kasımpaşa

Kasımpaşa videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kasımpaşanın 3 taraftar grubundan birisi olan arma altı tayfa son zamanlarda video ve resim paylaşımı yaparak tribünde bizde varız dıyor sizlerde bu grup üyesi iseniz mutlaka web sitemiz üzerinden size özel resimleri videoları ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Apaçiler Taraftar Grubu Derneği Kasımpaşa

Kasımpaşa videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kasımpaşa spor kulübü süper ligde son yıllar istikrarını koruyor taraftar grupları içerisinde en fazla kitleye sahip olan apaçiler takımlarına hem iç saha hemde deplasmanda destek veriyor sizlerde bu taraftar kitlesine dahil iseniz video ve resim eklemeyi unutmayın.

Taraftar

Green White Taraftar Grubu Derneği Konyaspor

Konyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Konyasporun hızla büyüyen kendisinden söz ettiren taraftar kitlesi green white taraftarları sizlerde video ve resim paylaşımı yaparak Türkiye çapında bir kitleye sahip olabilirsiniz.

Taraftar

Nalçacılar Taraftar Grubu Derneği Konyaspor

Konyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Nalçacı Gençlik taraftarları yani Nalçacılar taraftar grubu Konyasporun en büyük taraftar kitlesi Türkiye çapında ün yapmış bir grup besteleri sözleri ve tribün show videoları ile konyaspor ile özdeşleşen bir taraftar kitlesi sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Derebeyleri Taraftar Grubu Derneği Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Malatyasporun en büyük taraftar grubu Derebeyleri Türkiye çapında bir gruptur. Yeni ismi ile Yeni Malatyaspor futbol kulübü değişen renkleri karşımıza çıkıyor 2020 yılından sonra bakalım kulüp ve taraftar olarak nasıl bir yıl bekliyor sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

53. Kolordu Taraftar Grubu Derneği Rizespor

Rizespor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Rizesporun bir çok taraftar grubu vardır her biri kendine özgü besteleri sözleri ile takımlarına destek vermektedir. 53. Kolordu Taraftar grubu bunlardan birisidir büyük çıkışı sayesinde tribünde önemli bir yere gelecek belkide geçen süre içerisinde ilk 10 arasında yer alabilecek mi bekleyip göreceğiz.Sizlerde video ve resim paylaşmak için üye olun.  

Taraftar

Son Kale Taraftar Grubu Derneği Rizespor

Rizespor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Son kale taraftar kitlesi besteleri sözleri ve çeşitli spor faliyetleri ile rizespor taraftarları arasında kendini gösteren bir topluluktur video ve resim paylaşımı için üye olun.

Taraftar

Dağdibi Taraftar Grubu Derneği Rizespor

Rizespor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Rizespor kulübü taraftarları arasında yeni gruplar eklenmiştir diğer gruplar için bilinmeyen fakat rizespor için taraftar kitleleri arasında yer alan gruplar arasında yer alan Dağdibi Taraftar Grubu video ve resimleri sizlerde paylaşmak için üye girişi yapın.

Taraftar

1453 Atmacalar Taraftar Grubu Derneği Rizespor

Rizespor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Rizesporun büyük taraftar gruplarından birisi 1453 Atmacalar taraftarlarına özel video ve resimleri sizlerde paylaşmak istiyorsanız web sitemiz üzerinden üye olabilirsiniz.  

Taraftar

Mekansızlar Taraftar Grubu Derneği Rizespor

Rizespor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Rizesporun en büyük taraftar kitlesi yıllardır kendi iç saha ve deplasmanda fedakarlıkla takımlarını destekleyen diğer taraftar grupları arasında yer alan bir gruptur. Sizlerde video ve resim paylaşmak için üye olun.

Taraftar

Anti X Taraftar Grubu Derneği Ankaragücü

Ankaragücü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2000 li yılların başında kapalı tribünde yer alan anti x taraftar grubu 2012 yılında tribünden çekilme kararı aldı fakat ankaragücü taraftarı süper ligde daima olması gereken bir topluluktur sizlerde ankaragücü taraftarı iseniz video ve resim bölümünden paylaşım yapmak için üye olun.  

Taraftar

Pegasus Taraftar Grubu Derneği Ankaragücü

Ankaragücü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Ankara taraftar grupları arasında yer alıyordu fakat bazı siyasi olaylar sonucu 2009 yılında dağıldı.  

Taraftar

Genç güçlüler Taraftar Grubu Derneği Ankaragücü

Ankaragücü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Ankaragücü genç taraftar topluluğu 2. büyük taraftar grubu genç güçlüler maraton bölgesinde yer almaktadır. Sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

Gecekondu Taraftar Grubu Derneği Ankaragücü

Ankaragücü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Gecekondu ANKARA deyince akıllara gelen ilk taraftar grubudur. Ankaragücü spor kulübünün en büyük taraftar grubu Türkiye taraftar grupları arasındada ilk 10 da yer alıyor. Sizlerde taraftar grubu üyesi iseniz video ve resimleri üye girişi yaparak paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Kapalı Kale Taraftar Grubu Derneği Kayserispor

Kayserispor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kayserispor Kulübü taraftarlarının en büyük topluluğa sahip olan bir taraftar kitlesi kapalı kale besteleri ve sözleri ile tribünde önemli bir yer alıyor. Sizler bu video ve resimleri paylaşmak istiyorsanız mutlaka üye olun.

Taraftar

Çılgınlar 38 Taraftar Grubu Derneği Kayserispor

Kayserispor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kayserispor taraftarları içerisinde aklımıza gelen bir gruptur son zamanlarda kayserisporun başarısız olması tabiki taraftarları etkilesede bu grup takımlarını hiç bir zaman yanlız bırakmayan topluluktur. Sizlerde üye girişi yaparak video ve resim ekleyebilirsiniz.  

Taraftar

1453 Başakşehirliler Taraftar Grubu Derneği Başakşehir

Başakşehir Futbol Kulübü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Türk futbolunun son zamanlarda en başarılı takımı başakşehirin kendine özgü mutevazi bir taraftar kitlesi vardır.Sayıları azda olsa takımlarının bu başarıları sayesinde ilerki yıllarda adeta bir semt takımı olmaksızın geniş kitlelere ulaşabilir.Sizlerde eğer başakşehir taraftarıysanız üye girişi yaparak video ve resim paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

El Nino Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzonsporun en eski taraftar grubu olmasına rağmen sanal ortamda pek fazla içerikleri bulunmamaktadır. El nino taraftarları üye girişi yaparak takımınızı ve taraftar videlarınızı web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Affetmezler Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. TRABZONUN yaş grubu ne olursa olsun fanatik taraftarları vardır belkide bundan dolayı stad içerisinde bir çok taraftar topluluğu vardır sizlerde bu taraftar grupların dahil iseniz video ve resim paylaşmak için mutlaka üye olun.

Taraftar

Trabzonspor Taraftarlar Birliği

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzonsporun en eski taraftar gruplarından biris olan trabzonspor taraftarlar birliği 2001 yılında kuruldu.Tribün video ve resimleri eklemek isteyenler üye girişi yaparak ekleyebilir.

Taraftar

Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzonspor kulübünün 15 yıllık deneyimli taraftar kitlesi 2005 yılında kuruldu bir çok üniversiteli grupları bünyesinde barındıran topluluk videoları ve resimleri paylaşımı yapmak için üye girişi yapın.

Taraftar

Farozlular Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzonspor kulübünün yeni taraftar oluşumu 2015 yılında kuruldu 5 yıllık sürede bu sezon itibari ile hem takımın durumu hemde taraftarın şampiyonluk istemesi daha fazla geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oldu sizlerde farozlular taraftar grubu üyesi iseniz mutlaka üye girişi yaparak video ve resim paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Çılgınlar Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzon taraftarları takımlarına canı gönülden destek veren milli duygu ve düşünce ile hareket eden bir taraftar kitlesi olarak geniş kitlelere yön veren durumdadır. sizlerde çılgınlar taraftar videoları ve resimleri paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu Derneği Trabzonspor

Trabzonspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzonsporu gerek yurtiçi gerek yurtdışı destek veren trabzonun en büyük taraftar gruplarından birisi olan gurbetçi gençler üyeleri sizlerde 2020 yılındaki yeni videoları ve resimleri web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

TekYumruk Taraftar Grubu Derneği Galatasaray

Galatasaray videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Galatasaraylılar ikiye bölündü siyasetten uzak duran bir durum sergileyen bu büyük kulüp taraftarları yeni bir taraftar kitlesi ile ayrıldı tekyumruk adını kullanan taraftar grubu gezi olayları sonrası ortaya çıktı ilerleyen yıllarda bakalım nasıl bir hal alacak sizlerde video ve resim paylaşmak isterseniz üye girişi yapın.

Taraftar

UltrASLAN Taraftar Grubu Derneği Galatasaray

Galatasaray videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Galatasaray spor kulübünün en büyük taraftar kitlesine sahip olan ultaslan taraftar grubu ilk ve tek taraftar grubudur. Her hangi bir siyasi görüşten uzak bağımsız takımlarını destekleyen bu büyük taraftar kitlesi üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye girişi yapın.

Taraftar

Feder Fenerbahçeliler Derneği Grubu Fenerbahçe

Fenerbahçe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Fb taraftarları arasında çok ayrı bir yeri olan dernek lokali ile üst düzey faliyetleri ile farklı bir boyut kazandıran bir taraftar derneği tribün video ve resimleri paylaşımına pek rastlayamadık fakat sizlerde video resim paylaşımı yapmak içinm web sitemiz üzerinden üye girişi yapabilirsiniz.  

Taraftar

Cadde Fenerbahçe Taraftar Grubu Derneği Fenerbahçe

Fenerbahçe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Fenerbahçe taraftar grupları arasında sanırım ilerki yıllarda kendini gösterecek sosyal medya üzerinde pek bulunamayan fakat olduğu bilinen bir topluluk sizlerde bu gruba üye iseniz video ve resim paylaşmak için üye girişi yapın.

Taraftar

1907 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Fenerbahçe

Fenerbahçe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Fenerbahçe kulübününen genç üyeleri bu grupta toplanıyor gerek beste ve sözleri ile gerek deplasman faliyetleri ile fb taraftar grupları ile aralarındaki uyumu sağlayan bir topluluk sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak içinb üye girişi yapın.

Taraftar

ünifeb Taraftar Grubu Derneği Fenerbahçe

1907 üniversiteli Fenerbahçeliler birliği videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Fenerbahçe gençliği kendisine önemli vizyon ve misyon yükleyerek taraftar nasıl olunur öğretiyor adeta diğer taraftar gruplarına örnek olacak şekilde faliyet yürütmekte olan dernek üyeleri internet ortamında buluşuyor sizlerde bu gruba üye iseniz mutlaka video ve resim paylaşımı yapmayı unutmayın.

Taraftar

Kfy Kill For you Taraftar Grubu Derneği Fenerbahçe

Fenerbahçe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 1996 yılından itibaren faliyet gösteren bir taraftar kitlesi şimdi ki adı Kalbinde Fenerbahçeyi Yaşatanlar olarak değiştirmiş fakat genelde gfb TARAFTAR grubu ile birlikte hareket etmektedir. Size özel taraftar video ve resimleri paylaşmak isterseniz mutlaka üye girişi yapın.  

Taraftar

Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu Derneği Fenerbahçe

Fenerbahçe videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Fenerbahçe ile özdeşleşen bir taraftar kitlesi GFB bir çok fenerbahçeli taraftarların ve diğer futbol kulüplerinin ilk aklına gelen bir topluluktur. Bu büyük fenerbahçe derneği üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye girişi yapın.

Taraftar

Asya Kartalları Taraftar Grubu Derneği Beşiktaş

Beşiktaş videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Çarşı taraftar grubundan sonra stada hakim olan ve çarşıya eş değer olabilecek bir taraftar grubu idi son zamanlarda stad düzeni değişmesi ve bir çok spor olayları sonrası biraz geride kalan taraftar grupları 2020 yılından sonra kendilerini toplaya bilecek mi asya kartalları da beşiktaş taraftarları arasında önemli bir konuma sahiptir sizlerde bu grup üyesi iseniz video ve resim paylaşımı için üye olun.

Taraftar

1453 KartaL Taraftar Grubu Derneği Beşiktaş

Beşiktaş videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi.BEŞİKTAŞ taraftar grupları arasında bir çok farklı görüşler olabilir Çarşı grubu genel olarak sol kesim fakat beşiktaş gibi büyük bir kulüp bünyesinde sağ kesimde elbet olacaktır ak parti ve mhp grubunun tercihi ise 1453 kartal taraftar grubu sizlerde bu grup içerisinde bulunuyorsanız resim ve video paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Beleştepe Taraftar Grubu Derneği Beşiktaş

Beşiktaş videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Beşiktaş kulübünün pek adı duyulmayan taraftar kitlesi bunun nedeni tabiki çarşı olabilir fakat son dönemde adında sıkça söz ettirmesi bekleniyor sizlerde beleştepe taraftar grubu üyesi iseniz video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun  

Taraftar

Çarşı Taraftar Grubu Derneği Beşiktaş

Beşiktaş videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Çarşı taraftarları Türkiye sınırlarını aşan bir topluluktur. Dünya kulüpleri arasında taraftarı ile kulübün önüne geçen başka bir taraftar kitlesi bulunmamaktadır. Beşiktaş taraftar videoları ve resimleri paylaşımı için üye girişi yapın.Beşiktaş Çarşı grubu taraftar besteleri sözleri ve daha bir çok içerikleri web sitemiz üzerinde paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Diriliş 40 Taraftar Grubu Derneği Kırşehir belediyespor

Kırşehir belediyespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2. Lig Kırmızı grupta 2020 yılı itibari ile orta sıralarda yer alan kırşehirspor taraftarları diriliş 40 taraftar grubu en büyük taraftar grubudur. Sizlerde kırşehirspor kendi sahası ve deplasmandaki video ve resimlerini web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Cadde 40 Taraftar Grubu Derneği Kırşehir belediyespor

Kırşehir belediyespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kırşehirspor taraftarları arasındaki geniş kitlelere sahip olan bir gruptur. Genel itibari ile hiç bir kulüp taraftarında olmayan birlik sağlanmış hepsi bir arada takımlarını destekliyor bu tür taraftar grubu ülkemizde nadirdir. Sizlerde cadde 40 taraftarları gibi web sitemiz üzerinden resim video paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Green Wolves Taraftar Grubu Derneği Kırşehir belediyespor

Kırşehirspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kırşehir belediyespor kulübü 3 büyük taraftar grubundan birisi olan green wolves taraftar grubu takımlarına birlik ve beraberlik çerçevesinde diğer taraftar dernekleri ile birlikte katkı sağlamakta daha fazla video ve resim içeriklerine ulaşmak için üye girişi yapın.  

Taraftar

Neşet Ertaş Taraftar Grubu Derneği Kırşehirspor

Kırşehirspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kırşehirsporlu taraftarlar büyük üstad halk sanatçısı Neşet Ertaşın adını yaşatmak için kurdukları taraftar grubu sayesinde bir çok kişiden beğeni kazanmışlardır. Başarılarının devamını diliyoruz taraftar video ve resimlerinizi web sitemiz üzerinden üye olarak paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Gölkentliler Taraftar Grubu Derneği Vanspor

Vanspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2020 yılı 2. lig kırmızı grupta mucadele eden vansporun başını çeken taraftar arasında yer almaktadır.Uzun yıllardır alt liglerde mucadele veren vanspor belkide bu taraftarların sayesinde üst liglere çıkabilir. Sizlerde video paylaşımı ve resim eklemek isterseniz web sitemiz üzerinden üye girişi yapın.  

Taraftar

KaraKobralar Taraftar Grubu Derneği Vanspor

Vanspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Van Spor Kulübü taraftarları arasında en büyük taraftar kitlesi ile takımlarına destek veren taraftar grubu karakobralar üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın.  

Taraftar

Aşigolar Taraftar Grubu Derneği Uşakspor

Uşakspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2. Ligin büyük taraftar gruplarından birisi olan aşigolar uşaksporun vazgeçilmez taraftarları inşallah ilerde hak ettiğiniz yere geleceksiniz. Sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yaparak direk yükleyebilirsiniz.

Taraftar

Karettalar Taraftar Grubu Derneği Ortaca Belediyespor

Ortaca Belediyespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bölgesel lig statüsünde bir çok taraftar grupları mevcut yeni bir taraftar kitlesi daha sanırım kendini göstermeye hazırlanıyor. Sizlerde video ve resim paylaşımı yaparak adınızı duyurabilirsiniz.

Taraftar

Edeler Taraftar Grubu Derneği Kahramanmaraşspor

Kahramanmaraşspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2020 2. ligde faaliyet gösteren kahramanmaraş taraftarları edeler takımlarına besteledikleri güzel sözler ve kendine özgü isimleri ile taraftar grupları arasında yerini almışlardır. Üst liglerde belkide ilerde adını çokça duyacağımız bir taraftar kitlesi olabilir. Sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Çılgınlar Taraftar Grubu Derneği Kahramanmaraşspor

Kahramanmaraşspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kale arkası bölümünde kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekleyen maraşspor taraftarları arasında önemli yer alan bu grup üyeleri video ve resimlerinizi web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Asiler Taraftar Grubu Derneği Kahramanmaraşspor

Kahramanmaraşspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Maraşsporun büyük taraftar grupları arasında yer alma yolunda inşallah ilerde yıllarda daha geniş kitlelere ulaşıp takımlarına destek verirler. Asiler taraftar grubu video ve resimleri için üye girişi yapın.

Taraftar

Meşe Korsanları Taraftar Grubu Derneği Velimeşe Spor

Velimeşe Spor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 2. lig spor kulüpleri arasında kendine özgü taraftar kitlesi ile takımlarına destek veren bir grup seviyeli ve taşkınlıktan uzak spor severlerin beğenisini kazanmış olan bu nadide bir grup üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Yeşil Meydan Taraftar Grubu Derneği Sivas Belediyespor

Sivas Belediyespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Sivasspor ve sivas belediyespor taraftarları milli duygu ve düşünce ile takımını destekleyen bir taraftar kitlesidir.Sivas belediyespor için kurulan bu taraftar grubu Yeşil Meydan video ve resim paylaşımı yapmak için web sitemize üye girişi yapın.

Taraftar

Asi Tayfa Taraftar Grubu Derneği BodrumSpor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bodrum denilince akıllara tatil ve turizm gelir fakat spor kulübü 2. ligde bir üst lige çıkmak hatta süper lig yolunda mucadele etmek istiyor taraftarlarıda bu özveri içerisinde takımlarını destekliyor asi tayfa taraftar grubu üyeleri sizde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın.

Taraftar

1931 Taraftarlar Derneği Grubu Bodrumspor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 1931 bodrumspor taraftar derneği video ve resim içerikleri paylaşmak isterseniz üye girişi yaparak web sitemiz üzerinden üye olabilirsiniz. 

Taraftar

Kurukafalar Taraftar Grubu Derneği Bayburtspor

Bayburtspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bayburt gençleri spor kulüplerini şu slogan ile destekliyor tam bağımsız taraftar grubu bunun nedeni acaba nedir? Belkide bir çok taraftar grubu yöneticilere gebe kaldığı için olabilir mi ? Sizlerde kurukafalar video ve resimleri paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

Gadalar Taraftar Grubu Derneği Bayburtspor

Bayburtspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Gadalar taraftar grubu Gümüşhane ve Bayburt olmak üzere aynı isimle anılan iki taraftar kitlesi Gümüşhane ve bayburt sonuçta birbirinden ayrılan iki yer iki grubunda başarılı olmasını dileriz. Sizlerde gadalar taraftar grubu üyesi iseniz video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

Gurbetçiler 69 Taraftar Grubu Derneği Bayburtspor

Bayburtspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bayburtsporun 3 büyük taraftar gruplarından birisi olan gurbetçiler 69 gençlik hemen hemen bir çok deplasmanda görebilirsiniz.Turkiyede bir çok kulüp bir üst ligde oynamak için sabırsızlanıyor bayburtspor bu taraftar grupları ile bunu hak ediyor sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın.  

Taraftar

Batı Yaka Taraftar Grubu Derneği Etimesgut belediye spor

Etimesgut belediye spor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Türkiye spor kulüpleri arasında yerini alan bir taraftar grubu sosyal medya üzerinde pek video ve resim bulunmasada takımlarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı takdiri hak eden bir grup sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye girişi yapın.

Taraftar

Eyüpspor Taraftar Grubu Derneği 

Eyüpspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Taraftar kitlesi oldukça geniş tek bir çatı altında toplanan eyüpspor taraftarları harika besteleri ile anılmaktadır. Bu büyük futbol kulübü taraftarları sizlerde video ve resim paylaşmak isterseniz web sitemiz üzerinden üye girişi yapın.

Taraftar

Gençlik 23 Taraftar Grubu Derneği Elazığspor

Elazığspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Elazığspor büyük taraftar kitlesinden birisi olan gençlik 23 maraton bölümünde takımlarına destek veriyor 1990 yılından bu yana takımlarına koşulsuz destek veren grup üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.  

Taraftar

Narkoz Taraftar Grubu Derneği Elazığspor

Elazığspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Elazığspor 3 büyük taraftar grubundan birisi olan narkoz en son olarak gençlik 23 ile birleşmişti buyuk bir camia taraftarları ilede bütünleşen bir kitle ilerki yıllarda süper lig yolunda emin adımlarla başarılara ulaşabilir. Narkoz taraftar grubu üyeleri sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

Efsaneler Taraftar Grubu Derneği Elazığspor

Elazığspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Elazığspor futbol kulübü taraftarlarından efsaneler diğer taraftar grupları gibi takımları için beste söz ve çeşitli kareografik faliyetler içerisinde bulunuyor bir çoğunu yayınlamak için video ve resim paylaşımı yapabilirsiniz. Üye girişi yaparak direk yükleyebilirsiniz.

Taraftar

Niğdeliler Taraftar Grubu Derneği Niğde Anadolu 

Niğde Anadolu Futbol Kulübü videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Eski ismi ile Niğde Belediyespor Şimdiki adıyla Niğde Anadolu Futbol kulübü taraftarları tek bir taraftar topluluğu altında toplanıyor Niğdeliler taraftar grubu gençlerin oluşturduğu bir grup sizlerde bu grubun bir parçası iseniz video ve resim paylaşmak için üye olun.

Taraftar

Mavi Ateş Taraftar Grubu Derneği Karabükspor

Karabükspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Geçtiğimiz yıllarda büyük başarılar yaşayan karabükspor süper ligde 4 büyüklerin korkulu ruyası haline gelmişti tabi şansızlıklar ve futboldaki bir çok nedenlerden dolayı küme düşen kulübün büyük taraftar grubu Mavi Ateş Türk taraftar grupları içerisinde yerini almıştır. Mavi ateş taraftarları sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için üye girişi yapın.  

Taraftar

48 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Muğlaspor 

Muğlaspor videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Muğla Turizm bölgesi fakat futbol içinde artık birşeyler yapılmalı Muğlaspor taraftar grubu 48 gençlik artık takımlarını üst liglerde görmek istiyor sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye olun.

Taraftar

Tatangalar Taraftar Grubu Derneği Sakaryaspor

Sakaryaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Sakaryaspor alt liglerde olmayı hiç hak etemeyen kulüpler arasında ve tatangalar taraftarı ise Türkiyedeki büyük taraftarlar arasında yer almaktadır. Besteleri videoları ve kendine özgü tavırları ile tatangalar bir çok takımın korkulu rüyası sizlerde tatangalar üyesiseniz video ve resimlerinizi web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Cefakar Tuzlalılar Taraftar Grubu Derneği Tuzlaspor

Tuzlaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Tuzlaspor 2020 yılı itibari ile 2. lig Kırmızı Grupta yer alıyor. Taraftarları 1. lig ve artık süper ligte olmak istiyor ve bu taraftar hak ediyor sizlerde taraftar video ve resimlerini paylaşmak isterseniz üye olun  

Taraftar

Süvariler Taraftar Grubu Derneği Kastamonuspor 

Kastamonuspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Süvariler taraftarlarıda kastamonusporun diğer tarafttarları gibi takımlarına destek veriyor.Bir kulübün genelde bir büyük taraftar kitlesi olur fakat kastamonuda 4 adet gelişen grup var sizlerde bu grupların bir üyesiyseniz video ve resim paylaşımı yapabilirsiniz.

Taraftar

Şerife Bacının Torunları Taraftar Grubu Derneği Kastamonuspor 

Kastamonuspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Şerife Bacı kimdir ? KASTAMONUSPOR tarihini unutmuyor ve kendi taraftar kitlesine bu isimi vermesi ilede herkes tarafından ilgi görüyor. Sizlerde şerife bacının torunları grubuna dahilseniz resim ve videolarınızı web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

37 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Kastamonuspor 

Kastamonuspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 37 gençlik taraftarları kastamonusporun en büyük taraftar grupları arasında yer alır maraton bölümünde takımlarını desteklemektedir. Kastamonu taraftarları sizlerde video ve resim paylaşmak isterseniz web sitemize ekleyebilirsiniz.  

Taraftar

Demir Pençe Leoparlar Taraftar Grubu Derneği Ankara Demirspor

Ankara Demirspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Demir Pençe Leoparlar taraftar kitlesi kaç kişi bilemiyoruz fakat 1 kişi bile olsa takımını destekleyen saygı duyulacak bir durumdur bizler için bu öz verili taraftarlar için başarılar diliyoruz. Ankara demirspor taraftarları sizlerde sesinizi daha fazla duyurmak için video ve resim paylaşımı yapabilirsiniz. Üye girişi yaparak paylaşım yapın.

Taraftar

Kronikler Taraftar Grubu Derneği BandırmaSpor

BandırmaSpor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kronikler Bandırmasporun en büyük taraftar kitlesini oluşturuyor gerek sosyal medya üzerinden gerek yaptığı beste ve paylaşımlar üzerinden adını büyük taraftar grupları arasına yazdırmıştır. Sizlerde Kronikler grubundan iseniz video ve resim yaplaşımı için üye olun.

Taraftar

Bordo Tayfa Taraftar Grubu Derneği BandırmaSpor

BandırmaSpor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bordo Tayfa Taraftarları sosyal medya üzerinde pek faliyetleri yok fakat bandırmasporun taraftarları arasında yerini almıştır. Bordo tayfa daha geniş kitlelere ulaşmak için sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı unutmayın video ve resim paylaşımı yapmak için üye girişi yapın

Taraftar

SARI şimşekler Taraftar Grubu Derneği şanlıurfaspor

şanlıurfaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. SARI şimşekler genç bir grup bir çok spor kulübü bünyesinde genç gruplar hiç yok denecek kadar az geleçek şanlıurfaspor için gençlerin elinde belkide çok kısa sürede süper ligde mucadele edecek urfaspor şimdiki gençler sayesinde başarılara koşacak ve adından söz ettirecektir. Video resim paylaşımı yapmak için üye olun.

Taraftar

63 Fanatikler taraftar Grubu Derneği şanlıurfaspor

şanlıurfaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Şanlıurfaspor taraftarlarından gelecek vadeden bir taraftar grubu deplasman ve kendi sahasından takımlarına sonsuz güveni ve destek sağlayan taraftar gruplarından birisi olan 63 fanatikler video ve resim eklemek isterseniz sizlerde üye girişi yapın.  

Taraftar

Genç şanlıurfaspor taraftar grubu Derneği

şanlıurfaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Genç şanlıurfaspor taraftarları Kendisinden söz ettiren taraftar kitlesi ile kendi sahsında deplasman takımlarını kendisine hayran bıraktırıyor. En büyük taraftar gruplarından birisi neden olmasın. Genç taraftar kitlesi sizlerde video ve resim paylaşmak isterseniz üye olun.

Taraftar

şanlı gençlik taraftar Grubu Derneği şanlıurfaspor

şanlıurfaspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. şanlıurfaspor taraftarları arasındaki en büyük taraftar gurubudur. Şanlıurfaspor bu büyük taraftar kitlesi ile süper ligde mucadele etmek için sabırsızlanıyor. Bu büyük taraftar resim ve videoları web sitemiz üzerinden ücretsiz üye girişi yaparak paylaşabilir.

Taraftar

cadde 29 Taraftar Grubu Derneği Gümüşhanespor

Gümüşhanespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Gümüşhanesporun yeni taraftar grubu cadde 29 stadda yerini aldı geniş kitleye sahip olmasada zaman içerisinde taraftar gruplarının arasında yerini alacaktır. Video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun  

Taraftar

Gadalar Taraftar Grubu Derneği Gümüşhanespor

Gümüşhanespor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Gadalar taraftar video resim platformu web sitemize üzerinden sizlerde paylaşım yapabilirsiniz. Gümüşhanespor yıllardır alt liglerde taraftarı ise artık üst liglerde oynamayı istiyor belirgin milliyetçi taraftar kitlesi sayesinde bu durum pek uzak olmasa gerek gadalar taraftarları anlık paylaşımlarınızı web sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.  

Taraftar

Cadde 12 Taraftar Grubu Derneği Bugsaşspor

Bugsaşspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Bugsaşspor taraftar kitlesi pek yok fakat sosyal medya üzerinden kendilerini daha iyi tanıtmak imkanı olabilir. web sitemize üye girişi yaparak kendi sahasında ve deplasman video resim gibi anlık içeriklerini paylaşabilirler.  

Taraftar

Barikat Taraftar Grubu Derneği Amedspor

Amedspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Amedspor Barikat taraftarları kardeşlik barış sloganları ve bayan kitlesi ilede adından daha farklı misyon yüklenmiş gibi bir çok taraftar grubu merak ediyor neden ismi barikat ? fakat isminden çok takımına desteği ve barışcıl çağrıları ile bir çok kitleyi içinde barından bu grubu kutluyoruz. Sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak istiyorsanız üye olun...  

Taraftar

Direniş Taraftar Grubu Derneği Amedspor

Amedspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Amedspor Diyarbakır kulüpleri arasında herkes tarafından dışlanan bir kulüp belkide siyasi durumlardan dolayı fakat sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmayalım Direniş ismi siyasi bir slogan gibi fakat ilerki yıllarda amedspor taraftarlarıda bu ülkede yaşadıklarını sporun dostluk ve samimiyet olduğunu öğrenecek ve öğretecek diye umut ediyoruz. Diyarbakır spor herkes tarafından sevilmişti bakalım amedspor bu şekilde bir kulüp olacak mı ? Amedspor taraftarları video ve resimlerinizi paylaşmak için üye olun

Taraftar

Konya Anadolu Selçuk spor Taraftar Grubu Derneği

Konya Anadolu Selçuk spor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Taraftar kitlesi oldukça az olan fakat konyaspor taraftarının destekleri ile bütünleşen bir kulüp inşallah ilerki yıllarda Konyaspor gibi başarılara ulaşacaktır. Video ve resim eklemek için üye olun

Taraftar

Efsane 39 Gençlik Taraftar Grubu Derneği Kırklarelispor

Kırklarelispor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Efsane 39 Gençlik taraftarları Kırklarelisporun en büyük taraftar kitlesidir. Başarılı bir kulüp taraftarları ile ölçülür ilerki yıllarda üst liglerde mucadele etmek istiyorsa taraftarlarının düşüncelerini isteklerini karşılayacak bir kulüp olabilecek mi ? Efsane 39 gençlik taraftarları sizlerde web sitemiz üzerinden video ve resim paylaşabilirsiniz.

Taraftar

inferno Taraftar Grubu Derneği Hacettepe spor

Hacettepe spor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. inferno tarfaftarları sosyal medya üzerinde fazla paylaşım yapmıyor bir taraftarın göndermiş olduğu tek resimi paylaştık. WEB Sitemiz üzerinden üye olup facebook gmail otomatik giriş yapabilirsiniz. Video resim bölümünden direk yükleyebilirsiniz.

Taraftar

Son Cephe Taraftar Grubu Derneği çorum belediyespor

Çorumspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Son cephe taraftarları video ve resimleri pek bulunmamaktadır. Sosyal faaliyetlerde ön plana çıkan taraftar grubu sizlerde resim video paylaşımı web sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.

Taraftar

Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubu Derneği çorum belediyespor

Çorumspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Kırmızı şimşekler taraftarları maraton bölümünde yer almaktadır. Çorumsporun en büyük taraftar gruplarından birisidir. ilerki yıllarda üst liglerde mucadele etmesininde en büyük etkenlerden biriside taraftar olacaktır. Çorum belediyespor taraftarları sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak için web sitemize üye olun.

Taraftar

ultras elmas Taraftar Grubu Derneği Kömürspor

Zonguldak ultras elmas Kömürspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Ultras ELMAS Zonguldak Kömürspor kulübünün en büyük taraftar gruplarından birisidir. Süper lig sizce kömürspor'a uzak mı? Bu taraftar üst ligleri hak etmiyor mu ? Taraftar desteği ile bir gün üst liglerde başarı elde edebilecek deplasman takımlarının korkusu olabilecek bir potansiyele sahip taraftarları ile buluşmaya ne dersiniz. Üye girişi yaparak video ve resim ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Genç Zonguldaklılar Taraftar Grubu Derneği Kömürspor 

Zonguldak Kömürspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Türkiyenin emekçi taraftarları süper lig hayali kuruyor geniş kitleye sahip olan taraftar potansiyeli ile bir gün elbet süper ligte yerini alacaktır. Genç zonguldaklılar sizlerde video ve resim paylaşımı için üye olun.

Taraftar

Grup Beyaz Martı Taraftar Grubu Derneği SARIYER Spor Kulübü

Sarıyer Grup beyaz martı Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Sarıyer deyince aklımıza nostalji filmlerdeki kesitler geliyor fakat bu güzel semtin taraftarları artık üst liglerde oynamak istiyor. Bağımsız özgün taraftarları ile kulübüne sıkı sıkı bağlanan bir kitle bunu hak ediyor. GRUP Beyaz martı video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın.

Taraftar

Sarıyerliler Taraftar Grubu Derneği SARIYER Spor Kulübü

SARIYER SK Sarıyerliler Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Sarıyer taraftarı kulübünden beklentisi olan kendini taraftarlık konusunda geliştiren mutevazi beste sözleri ile büyük taraftar gruplarına eş değer olan bir kitledir. Sarıyerliler taraftarları size özel videoları paylaşmak isterseniz web sitemize üye girişi yapın  

Taraftar

Magnifico Taraftar Grubu Derneği Pendikspor 

Pendikspor Magnifico Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Pendikspor taraftarları süper lig taraftarlarından farksız Magnifico taraftar grubu geniş kitlesi ve göze hoş gelen görsel showları ile deplasman takımlarının beğenisini kazanmıştır. Magnifico taraftar video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz mutlaka üye olun

Taraftar

AFYOK Taraftar Grubu Derneği Afyonspor

Afyonspor Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Afyonspor kulübü taraftarları kendilerine özgü sloganı Bu alemde kimseye AF-Yok ile bir çok taraftar kitlesinin beğenisini kazanmıştır. İnsanların dikkatini çekmek için bu tarz içeriklere güzel bestelere sözlere ve kulüplerimizin başarılara ihtiyacı vardır. Afyonspor ise ilerde bu başarıları bu güzel taraftarları ile birlikte elde edebilir. Afyonspor taraftarları size özel video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye olun.  

Taraftar

Korsanlar Taraftar Grubu Derneği Tarsus idman yurdu

Tarsus idman yurdu Korsanlar Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Mutevazi bir taraftar kitlesine sahip olan bir kulüp aslında bir çok özellikleri ile çoğu taraftar derneklerinden daha profesyonel faaliyetler göstermekte. Korsanlar taraftar grubu sizlerde video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın..

Taraftar

Efsane Maraton Taraftar Grubu Derneği inegölspor

Efsane Maraton Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. inegölspor uzun yıllar alt ketegorilerde bulunsada üst liglerde oynaya bilecek bir takım haline gelmiştir. İnegölspor taraftarları bir çok süper lig taraftarından fazla deneyimli kitleye sahiptir. Efsane Maraton video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun

Taraftar

Hekimoğlu Trabzon Taraftarlar Derneği Grubu

Hekimoğlu Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Trabzon bir çok futbolcu ve futbol takımı ile anılmakta Hekimoğluda bunlardan sadece birisi taraftarları genel olarak trabzonspor ve hekimoğlu maçlarına gidiyor bu şekilde milli düşünen başka taraftar varmıdır ? Hekimoğlu taraftarları video ve resim paylaşımı yapmak isterseniz üye girişi yapın.

Taraftar

Red Soldiers Taraftar Grubu Derneği sancaktepe Futbol Kulübü  

sancaktepe Futbol Kulübü  Red Soldiers Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Taraftar olmak her zaman takımın başarıdan başarıya koşarken desteklemek değildir. Hiç bir beklenti olmaksızın tuttuğun takımı desteklemek gerekir işte sancaktepe RED Soldiers taraftar grubu bu özveri sayesinde takımını başarıya ulaştırmıştır. video ve resim eklemek için üye olun.

Taraftar

Dumancılar Taraftar Grubu Derneği sancaktepe Futbol Kulübü

Sancaktepe Dumancılar Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Sancaktepe FK oynadığı liglerde devamlılık arz eden bir kulüp haline gelmiştir. Dumancılar taraftar grubu kendine özgü beste ve sözleri ile kulübünün önüne geçen belkide futbolcularını iyi yönlendiren bir grup olma özelliği ile takımına destek sağlıyor. Dumancılar video ve resim paylaşımı yapmak için üye olun

Taraftar

Manisa Gençlik Taraftar Grubu Derneği Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 

Manisa BBSK Gençlik Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Manisas Belediyespor taraftarı pek fazla olmasada tuttuğu takımını sonuç ne olursa destekleyen takımı ile bütünleşen bir taraftar grubudur. Manisaspor taraftar video ve resim platformundan üye girişi yaparak ekleme yapabilirsiniz.  

Taraftar

55 Gençlik Taraftar Grubu Derneği SAMSUNSPOR

SAMSUNSPOR 55 Gençlik Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. 55 Gençlik 1997 2002 yılları arasında Şehir kale arkasında yer almaktaydı.Deplasman tribünleri ile yan yana olduğu için deplasman tribünleri yetersiz kaldığı yıllarda geniş kitlesi ile Samsunspor kulübünün en köklü taraftar gruplarından biris haline gelmişti. Son dönemlerde pek ismi duyulmasada o dönemden kalan taraftarlar diğer taraftar grupları içerisinde devam etmekte. Sizlerde o eski resim ve videoları web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Forza Şimşekler Taraftar Grubu Derneği SAMSUNSPOR

Samsunspor Forza Şimşekler Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Samsunspor 1995 ve 2000 yılların başına kadar kale arkasında yer alan harika bir taraftar grubu şimdilerde adını pek sık duymasakta yeniden faaliyete geçtiği ifade ediliyor. Bu köklü taraftar grubu inşallah kısa zamanda stadyum içerisinde yerini alır. Resim ve video paylaşmak isteyenler üye girişi yaparak paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Söğütlübahçeli çılgınlar Taraftar Grubu Derneği SAMSUNSPOR

Samsunspor söğütlübahçeli çılgınlar Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Söğütlübahçe taraftarları uzun yıllardır maraton bölümünde yer almaktadır. Yeni yapılan 19 mayıs stadyumu içerisinde bu durum hala devam etmektedir. 2 . Lig'ten bir üst lige çıkmaya hazırlanan Samsunsporun bütün kareografi gösterileri maraton bölümünde yer almaktadır. Samsunsporun bu cefakar taraftarlarına başarılarının devamını dileriz. Samsunspor taraftarları size özel resim ve video paylaşımı yapmanız için üye olmanız gerekmektedir.

Taraftar

Şehzadeler Taraftar Grubu Derneği SAMSUNSPOR

Samsunspor Şehzadeler Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Şehzadeler Kale arkasında yer almaktadır. Genellikle Samsun belediyevleri gençleri ve eski mekansızlar grubu üyelerinin birleşmesi ile oluşan bir grup tribünde yerini almıştır. Her deplasmanda takımını yanlız bırakmayan bir grup haline gelmiştir. Şehzadeler Taraftar grubu üyeleri web sitemiz üzerinden üye olarak sizlerde resim ve video paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Şirinler Taraftar Grubu Derneği SAMSUNSPOR

  Samsunspor Şirinler Taraftar videoları Resimleri besteleri Sözleri ürünleri üye ol üyelik giriş web sitesi. Şirinler taraftar grubu Samsunspor futbol kulübünün en büyük taraftar gruplarından birisidir. Kale arkasında yer alan Forza şirinler 2000'li yılların başında Türkiye taraftar grupları arasında ilk 5'in içerisinde yer almıştır. Samsunspor taraftarları WEB sitemiz üzerinden giriş yaparak sizlerde video ve resim paylaşımı yapabilirsiniz.  

Taraftar

Trabzonspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri 

Trabzonspor videoları haberleri taraftar show videoları web sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Trabzonsporu destekleyen kişiler üye girişi yaparak size özel videoları yayınlayabilirsiniz. Trabzonspor 2020 yılında şampiyonluğu hedefliyor belkide bir kaç ay için şampiyonluk videoları paylaşabilirsiniz. Bütün Trabzonspor taraftarlarına başarılar dileriz.

Taraftar
Taraftar

Kayserispor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Kayserispor taraftar haberleri 2020 süper lig sezonu küme düşmeye en yakın bir kulüp görüntüsü çiziyor belkide bir kaç yıl sonra süper ligde başarılar elde edebilecek bir kulüp haline gelebilir. Kayserispor taraftarı bunu hak ediyor. Kapalı kale, Çılgınlar 38 isimleri ile anılan taraftar grupları size özel videoları ve resimleri web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.  

Taraftar

Ankaragücü Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Ankaragücü taraftar haberleri 2020 süper lig küme düşme hattında olan ankaragücü geçmiş yılarda taraftarı ile kendisinden söz ettiriyordu. Son yıllarda nedendir bilinmez düşüş ve istikrar yakalayamayan bir kulüp haline geldi. Ankaragücü bilinen taraftar grubu Gecekondu ismi ile anılır. Ankaragücü taraftar videoları ve resimleri paylaşım için web sitemize üye olun...

Taraftar

Kasımpaşa Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Kasımpaşa taraftar haberleri 2020 süper lig sonunda belkide küme düşmüş olacak fakat oynadığı futbol ile bütün taraftarların beğenisini kazan bir kulüp bu futbolu sonuca yansıtamasa bile süper ligde kalmayı hak ediyor. Kasımpaşa taraftar grubu Apaçiler ismi ile anılıyor. Kasımpaşa Apaçiler resim ve videoları web sitemiz üzerinden ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Konyaspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Konyaspor taraftar haberleri 2020 yılında küme düşme hattında olan konyaspor eski günlerine dönme çabasında fakat güzel futbolu ile sonuç alamayan konyaspor bir dahaki sezonda süper ligde kalabilecek mi ? Konyaspor taraftar grubu Nalçacılar ismi ile anılmakta. Konyasporun taraftarları web sitemiz üzerinden kendi sahanızda ve deplasman videoları resimleri paylaşımı yapabilirsiniz.

Taraftar

Rizespor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Rizespor taraftar haberleri 2020 süper lig'de kötü bir sezon geçiren rizespor küme düşme hattına yaklaştı fakat futbol konusunda sorun olmasada kazanmada güçlük çeken bir kulüp haline geldi taraftarı her ne olursa olsun takımının arkasında böyle bir büyük taraftara sahip oldukları için şanslı olan bir kulüp. Rizespor Taraftarları bilinen ismi ile mekansızlar ismi ile anılmaktadır.

Taraftar

Yeni Malatyaspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Yeni Malatyaspor taraftar haberleri 2020 yılında süper lig deneyimi olan bir çok köklü takımdan daha güzel futbol oynayan bir takım haline gelen malatyaspor gelecekte büyük başarılar elde edebilir.Taraftarına ve türk futboluna bu güzel futbolu izleten herkese teşekkür ederiz. Yeni Malatyaspor Taraftarı derebeyleri ismi ile anılmakta. Malatyaspor taraftarı iseniz videoları ve resimleri web sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Antalyaspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Antalyaspor taraftar haberleri 2020 yılında istediği çıkışı yakalayamayan bir antalyaspor yapmış olduğu transferler ile türk futbol tarihine damgasını vurmuştu. Antalyaspor gelecekte süper ligin en köklü takımlarından birisi olabilir. Antalyasporun bilinen taraftar grubunun adı 07 gençlik sizlerde bu taraftar grubuna dahil iseniz veya size özel videolarınız resimleriniz varsa web sitemiz üzerinden paylaşım yapabilirsiniz.

Taraftar

Gençlerbirliği Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Gençlerbirliği taraftar haberleri süper lig takımlarından istikrarlı ve futbolcu yetiştirip satan nadide kulüplerden birisidir. Gençlerbirliği taraftar konusunda azınlık olsada süper ligin en başarılı takımlarından birisidir.Gelecekte ankara taraftarı geneli gençlerbirliğini destekleye bilir. Gençlerbirliği bilinen taraftar grubu alkaralar ismi ile anılır... Gençlerbirliği Taraftar videoları ve resimleri paylaşmak isteyenler üye girişi yaparak ana sayfa bölümünden ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Denizlispor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Denizlispor Taraftar haberleri 2020 süper lig orta sıralarında yer alan denizlispor geçmişteki başarılarından uzak görünsede süper ligin en köklü takımlarından birisidir. Denizlispor taraftarları horozlar 57 gençlik isimleri ile bilinir. Denizlispor taraftarına özel video ve resimleri paylaşmak isteyenler üye olup paylaşım yapabilirler.

Taraftar

Gaziantep fk Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Gaziantep fk taraftar haberleri süper lig 2020 sezonunda güzel futbol oynayan fakat şanssız bir lig geçiren gaziantep gelecekte başarılar elde edebilecek bir kulüp imajı çiziyor. Gaziantep fk taraftarları şahinler ve gazierler isimleri ile anılıyor. Gaziantep taraftarları video ve resim eklemek için web sitemize gmail ve facebook üzerinden direk giriş yapabilirsiniz veya direk sisteme üye olabilirsiniz.  

Taraftar

Göztepe Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Göztepe taraftar haberleri 2020 yılında süper lig'de mucadele eden göztepe gelecekte süper lig şampiyonu olabilir taraftarı bunu hak ediyor Türk futbl tarihinin en köklü takımlarından birisidir. Göztepe taraftarı bilinen ismi ile yalı taraftar grubu geniş kitlesi ve besteleri ile anılan bir topluluktur. Göztepe taraftarları web sitemiz üzerinden video resim paylaşımı yapabilirsiniz. Üyelik ücretsiz ve sınırsız içerik paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Fenerbahçe Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Fenerbahçe Taraftar haberleri 2020 yılı itibari ile şansızlıklar yaşayan fenerbahçe süper ligde istediği sonuçları alamasada süper ligin en köklü takımları arasında yer alıyor. Diğer taraftar grupları arasında en zengin taraftar gruplarına sahip olan bir takımdır. Fenerbahçe taraftar grubu bilinen ismi ile GFB Genç fenerbahçeliler ismi ile anılır. Fenerbahçe taraftarlarına özel video ve resimlerinizi üye girişi yaparak web sitemiz üzerinden sınırsız paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Alanyaspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Alanyaspor Süper lig geçmişi fazla olmasada 2020 yılında güzel futbolu ile kalitesini belli etti. Alanyasporun bilinen taraftar grubu şimşekler ismi ile anılıyor. Alanyaspor gelecek yıllarda kendisinden söz ettirecek gibi.Taraftar videoları ve resimleri paylaşmak isteyen alanyalı futbol severler web sitemiz üzerinden üye girişi yaparak direk ekleyebilirsiniz.

Taraftar

Beşiktaş Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Beşitaktaş taraftar haberleri Çarşı Dünyaca bilinen Beşiktaş spor kulübü ile özdeşleşen bir kitle haline geldi fakat beşiktaş son yıllarda istenilen başarıları elde edemiyor taraftarlarını üzüyor her ne kadar Süper ligin önemli bir takımı olsada taraftarı ile dünyaca ünlü bir takım haline geldi bu demek oluyor ki taraftar hep şampiyon. Beşiktaş taraftar show videoları size özel videoları yayınlamak isteyenler üye girişi yaparak sisteme ekleyebilirsiniz.  

Taraftar

Sivasspor Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Sivasspor taraftar haberleri 2020 sezonunda 4. sırada yer alan sivasspor şuan itibari ile şampiyonluk adaylarından birisidir. Sivassporun bilinen taraftar grubu yiğidolar ismi ile anılıyor. Sivasspor zaman zaman süper ligde üst sıraları zorlayan bir takım olmakla birlikte ilerki dönemde avrupada bizi temsil edecek takımlar arasında yer alıyor. Sivasspor taraftarlarına başarılar dileriz.

Taraftar

Galatasaray Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Galatasaray taraftar haberleri son dakika güncel videoları ve resimleri size özel paylaşımlar ile web sitemiz üzerinden yayınlanmaktadır. Galatasarayın bilinen taraftar grubu ultraslan ismini taşıyor. Galatasaray Süper ligin en köklü takımlarından birisidir. Galatasaray Taraftar grupları isimleri ile bir sonraki yayınımızda tek tek tanıtacağız fakat sizler bulunduğunuz grupları üye girişi yaparak tanıtabilirsiniz. Şampiyonluk yolunda Galatasaraylı taraftarlara başarılar dileriz.

Taraftar

Başakşehir Taraftar Grubu Derneği Haberleri Videoları Resimleri

Başakşehir kulübü süper lig bünyesinde köklü bir takım haline gelmiştir. 1453 Başakşehir taraftar derneği belkide bir çok takımdan daha şanslı belki sayıları az fakat başarıları sayesinde türk futbol tarihinde önemli ver yerde yer alıyor. Başakşehir taraftarları video ve resimleri üye girişi yaparak direk paylaşabilirsiniz.

Taraftar

Benzin ve motorin fiyatları neden düşmedi?

Benzin ve motorin fiyatları neden düşmedi? Dolar çıkınca hemen fiyat yükselirken indiğinde neden iniş olmuyor hatta suanki durumda Rusya ve Suudi Arabistan arasındaki sorundan dolayı bir anda bir kaç TL düşüş yaşayan benzin ve motorin 'in fiyatında neden ülkemizde düşüş yaşanmadı

Taraftar

Kenevir yetiştirmeye izin çıktı

Kenevir yetiştirmek yasak fakat bir çok malzeme ham maddesi olan kenevir bir çok ülkede büyük ticaret aracı endüstriyel ve tekstil alanında kar getirecek üretimi yıllardır ülkemizde yasak.

Taraftar

Genç kızı taciz eden yaşlı adam

İstanbul'da yolda yürüyen genç kızı takip eden yaşlı adam yürürken kızın üzerindeki elbiseye ve şahsına ağıza alınmayacak bir çok laf demiş en sonunda kız dayanamayıp sinir krizi geçirmiş.

Taraftar

Türk Sınırını geçtiler itilerek Dışarı atıldılar

Türk Sınırını geçtiler itilerek Dışarı atıldılar... Yunanların gazına gelmişler sanki BM askerleri KKTC sınırlarını geçince polis tarafından uyarı aldı fakat uyarıyı dikkate almadan sınırımızı ihlal eden BM askerini iterek sınırdışı etti.  

Taraftar

Tokat son dakika haberleri 2020

Tokat son dakika haberleri 2020   Tokat haberleri il ilçe yerel Sondakika Siyaset Gündem Eğitim Ekonomi Sağlık Spor ilçe Almus Zile Yeşilyurt Turhal Sulusaray Reşadiye Niksar Pazar Erbaa Artova Başçiftlik anlık habereri web sitemizden üye olarak sizler paylaşabilirsiniz.   

Taraftar

Coronavirüsü Dünya'yı Etkisi altına aldı

Coronavirüs ( Korona )Dünya'nın Son Hali içler acısı bir çok ülkede ilaç yok hatta bazı ülkelerin hastaları kasıtlı şekilde öldürdüğü söyleniyor. Ciddiye almayan ülkelerde hastalığa yakalanan kişi sayısı binlere ulaşmış.Dünyanın tamamına yakını bu virüs ile uğraşıyor hatta kimi büyük ülkeler bu hastalık yüzünden ticareti ve ekonomisi altüst oldu.

Taraftar

Lübnan Zor durumda

Lübnan borçları yüzünden iflas etti aslında müslüman ülkelerin birçoğunun sorunu dışa dönük yaşamak özenti aza kanaat etmemek bu bağımlılık ise bir yerden sonra insanların alışıla gelmiş düzeni bozulunca ülkesine başkaldırması ile sonuçlanıyor ve huzursuzluk isyan başlıyor.

Taraftar

Yunan Milletvekili Türk Bayrağını neden Yırttı ?

Yunan Milletvekili Türk Bayrağını neden Yırttı ? Yunanistan Sınırına dayanan mülteciler için vurulmasını isteyen Yunanlı milletvekili şimdiden Türk bayrağını yırttı. Başlarına gelen her felakette Türkleri işaret eden Yunanlılara alıştık yapacakları görüntü ne olursa olsun Türkiye ve Türk halkı yunanlıları zaten ciddiye almıyor.