Anasayfa
Mesajlar
Hesabım
Chat'e Katıl
HABER
Size Özel

Özgecan'ın katili müebbet hapis cezası aldı

Özgecan'ın katili müebbet hapis cezası aldı aylardır süren dava sonuçlanmış hayret ülkemizde bir çok kadın öldürülüyor bu ölümlerin ardından muhebbet cezası alıyor eş değer mi aslında değil aynı şekilde cezası verilse daha iyi olur.

Size Özel

Starbucks Koronavirüs önlemi aldı

Starbucks cafe Koronavirüs önlemi için kupa ve termoslarda kahve satışını yasaklamış. Türkiye ve Dünya üzerinde bir çok mağazası olan şirket toplantı ve seyahatlerinide bir müddet durdurmuş.  

Size Özel

Avrupa Uğraşsın !

Avrupa ülkeleri tedirgin Yunanistan sınırına yığılan multeciler avrupa ülkelerine gitmek istiyor fakat Yunanistan bakalım bu çatışmalara ne kadar direnecek arkası gelmeyen mülteci akınları devam ettiği sürece ülkenin hem ekonomik hemde psikolojik çöküntüye uğraması söz konusu zaten bir müddet sonra pes edecekler herkes Türkiye için planlar yaparken sanırım kendi kazdıkları kuyuya düştüler.

Size Özel

Trump Türkiye Suriye Bırakalım Savaşsın dedi

Trump Türkiye Suriye Bırakalım Savaşsın dedi mi ?  Trump seçin yaklaşında sanırım yılan gibi deri değiştiriyor. Sen gel Suriye'de huzurluk çıkar savaşa sürükle insanlarını katlet sonrada Suriyede ne işimiz vardı Bırakalım Türkiye Suriye savaşsın bizler neden Suriye ile TÜRKİYE arasındaki sınırı koruduk ki diye açıklama yap.  

Size Özel

Rus Uçakları Sivilleri Vurdu

Rus Uçakları Sivilleri Vurdu 20 kişi ölmüş 30 dan fazla yaralı varmış Putin Erdoğan görüşmesi öncesi yapılan bir kaç hamle gibi fakat amaç ne anlamış değiliz oradaki sivil halktan ne istiyorsunuz?

Size Özel

Putin Orada Türk Askerinin olduğunu bilmiyormuş !

Putin Orada Türk Askerinin olduğunu bilmiyormuş siz buna inandınız mı? Türkiye o sahada başarısız olması için elinden geleni yapan rusya Türk askerinden böyle bir başarı beklemiyordu.Amerika ile Danışıklı dövüş yapan rusya dünya basını önünde zor duruma düşürmek istediği ülkemizi yüceltmiş oldu. Şehit olan askerlerimiz hiç uğruna ölmedi bundan sonra dünya atacağı adımı Türkiye'ye karşı daha dikkatli atacak.

Size Özel

Türk komandoları Suriye'de

Türk komandoları Suriye'de Türk komandoları Suriye'de VaN Komando birliği idlib'e gönderilmiş.05.03.2020 sabahı itibari ile Bahar kalkanı harekatına destek vermek için törenle uğurlanan askerlerimize hayırlı bir şekilde gidip gelmelerini temenni ediyoruz.  

Size Özel
Size Özel
Size Özel